COACHING

Home / COACHING

Ce este choaching-ul?

Care sunt beneficiile lui?

Choaching-ul esteun proces care-l ajută pe client să renunțe la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce își dorește să devină” (European Coaching Institute)

Life coaching-ul este un proces de dezvoltare personală prin care treci cu ajutorul unui coach. Coach-ul este antrenorul tău personal care te însoțește în călătoria ta de dezvoltare, ghidându-te, ajutându-te să te analizezi și să îți înțelegi poziția în care te afli, dorințele, obiectivele și ce pași concreți trebuie să faci pentru a ajunge acolo. Iar odată ajuns la destinație, coach-ul te va ajuta să îți setezi un nou obiectiv sau -după caz- să rămâi în zona pe care ți-ai dorit-o. Coach-ul te va sprjini să identifici și să atingi anumite obiective, pe care tu le decizi și pe care tu le dorești.

            Life coaching-ul te poate ajuta să îți canalizezi energia, să realizezi o schimbare în viață sau pur și simplu să iți clarifici anumite lucruri. Life coaching-ul este despre tine pentru că orice schimbare ai vrea să generezi, aceasta începe de la tine. A sosit momentul să faci ceva pentru tine? Alege un coach!

LOCATIE

Constanta, str. Eliberării nr. 7, bl. IV40, sc. A, parter, ap. 1

PROGRAM

Luni-Vineri: 09:00 – 20:00
Sambata: 09:00 – 16:00
Duminica: 09:00 – 12:00

HAI SA VORBIM

0731 582 384 / 0722 668 900
psiholog@psiforme.ro